Aleksandra Szuba

Lekarz weterynarii

Aleksandra Szuba – lekarz weterynarii, ukończyła Wydział Medycyny Weterynaryjnej na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu w 2011. Członek ESVNC (europejskie stowarzyszenie dietetykow klinicznych). Zainteresowania zawodowe i kierunki dokształcania : dermatologia, endokrynologia, diagnostyka laboratoryjna, gastroenterologia, radiologia, dietetyka psów i kotów. Prywatnie współwłaścicielka 10 zaprzęgowych huskich, współpracuje z Fundacją Surowe Kotki i Psy, zajmującą się edukacją w zakresie prawidłowego żywienia psów i kotów. Współlpracowała przy tworzeniu książek z Agnieszką Cholewiak – Górlaczyk ; 'Psie Smaki’ i 'Kocie Smaki’ oraz jest autorem szkoleń z zakresu dietetyki psiej i kociej. Od lat prowadzi konsultacje dietetyczne psów i kotów z zarówno zdrowych jak i chorych, szczególnie gastroenterologicznych i nefrologicznych